Aandeel What's Cooking (Ter Beke) ex-dividend op 1 juli 2024 | DIVIDENDNIEUWS BELGIË

zondag 30 juni 2024

Aandeel What's Cooking (Ter Beke) ex-dividend op 1 juli 2024What's Cooking is beter bekend als het voormalige Ter Beke.

Aandeelhouders van What's Cooking Group opgelet! Op 1 juli 2024 staat er wederom een dividend van een Belgisch bedrijf op de agenda. Met een bruto uitkering van €4,28 per aandeel en een netto bedrag van €2,996 na roerende voorheffing, biedt dit een indrukwekkend rendement van 5,9%. 

Voor de aandeelhouders van What's Cooking Group, het voormalige Ter Beke dat vorig jaar de naam veranderde, is er goed nieuws: het bedrijf heeft een aantrekkelijk dividend aangekondigd. Hieronder vindt u de belangrijkste details:

  • Ex-coupon datum: Maandag 1 juli 2024
  • Bruto dividend: €4,28 per aandeel
  • Netto dividend na roerende voorheffing (30%): €2,996 per aandeel
  • Betaaldatum: Woensdag 3 juli 2024
  • Dividendrendement: 5,9% bruto bij een koers van €72,60 per aandeel

Het dividendrendement van What's Cooking Group is relatief hoog, maar dit komt mede door de daling van de beurskoers in de afgelopen jaren. De koers bereikte eerder een piek van meer dan €120, maar is sindsdien gedaald. Vorig jaar betaalde het toenmalige Ter Beke nog een dividend van €4,00 bruto.

Trouwe volgers van dividendnieuws.be (die zich vandaag ook voor de gratis nieuwsbrief kunnen aanmelden) weten natuurlijk dat de meeste dividenden voor dit jaar inmiddels zijn uitgekeerd in België. 

What's Cooking Group, voorheen bekend als Ter Beke, is een toonaangevende speler in de voedingsindustrie. Sinds de oprichting in 1948 heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in de productie van charcuterie, bereide gerechten en andere vleeswaren. Met strategische overnames en uitbreidingen heeft What's Cooking Group zijn positie in de markt versterkt, zowel in België als internationaal. De naamsverandering in 2023 weerspiegelt de bredere focus van het bedrijf op diverse voedingsproducten en maaltijdoplossingen.


Gerelateerde berichtenGratis nieuwsbrief

 

© 2023 DIVIDENDNIEUWS.BE