Gratis nieuwsbrief | DIVIDENDNIEUWS BELGIË

Gratis nieuwsbriefVia het onderstaande formulier kunt u zich makkelijk aanmelden voor onze gratis nieuwsbrief. Zodra er een artikel op de site staat krijgt u via Feedburner van Google diezelfde dag nog een email.

Na het invullen van uw email hieronder klikt u op 'aanmelden' en dient u de anti-spam code in te vullen op het formulier, waarna u een bevestigingsmail van Google krijgt op uw emailadres. Wanneer u deze bevestigt staat op onze gratis nieuwsbrievenlijst.

Afmelden voor de nieuwsbrief kan uiteraard weer met één druk op de knop.

UPDATE NOVEMBER 2022: Helaas is onze emaildienst gestopt met het verzenden van automatische berichten, wij werken aan een vervangende service en hopen deze zo snel mogelijk te kunnen activeren. U kunt zich via het onderstaande formulier nog wel aanmelden voor de email lijst. Zodra de nieuwe emaildienst is gestart ontvangt u hiervan een bericht. Tot die tijd willen wij u vragen vooral regelmatig te kijken op dividendnieuws.be voor nieuwe berichten. 

UPDATE MAART 2023: Het advies is om vooral dagelijks www.dividendnieuws.be te bezoeken voor het laatste nieuws. Ook kunt u via ons Twitter account @dividendbelgie of via de Dividendnieuws facebook pagina https://www.facebook.com/Dividendnieuws/ prima op de hoogte blijven. Indien wij alsnog een alternatieve emaildienst vinden dan berichten wij u daar nog over.


Voer uw emailadres in:
Delivered by FeedBurner

 

© 2023 DIVIDENDNIEUWS.BE