Van de Velde keert ook in 2020 dividend €1,03 uit | DIVIDENDNIEUWS BELGIË

vrijdag 28 februari 2020

Van de Velde keert ook in 2020 dividend €1,03 uitaandeel van de velde dividend 2019De Belgische lingerieproducent Van de Velde, bekend van merken als Marie Jo, wil ook dit jaar een dividend van €1,03 per aandeel uitkeren, onveranderd ten opzichte van de voorgaande twee jaar.

In 2018 verlaagde Van de Velde het dividend nog met 70 procent. In 2019 bleef de uitkering gelijk op €1,03 en ook dit jaar wil het lingeriebedrijf weer een onveranderde betaling aan aandeelhouders doen. Sinds twee jaar betaalt de lingeriemaker nog slechts één keer per jaar een dividend, dat ook een aanzienlijk lager rendement geeft.

Dit jaar ontvangen aandeelhouders een gelijke uitkering van €1,03 bruto per aandeel, wat bij een beurskoers van €24,70 een geschat dividendrendement van 4,1% bruto oplevert.

EX-COUPON DATUM VAN DE VELDE

De ex-coupon datum is 4 mei 2020 met een betaalbaarstelling op 6 mei 2020 door Van de Velde. Op de beurs in Brussel presteert het aandeel in 2020 net als veel aandelen slecht met een min van 17,4%, ingegeven door de verkoopgolf in verband met het coronavirus.

Slechts één analist volgt volgens onze informatie deze Belgische midcap op het moment met een advies 'kopen' en een koersdoel van €29, ruim 17% boven het huidige koersniveau.

Met zijn sterke merken, PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda, is Van de Velde één van de wereldleiders in de lingerie, badmode en sportswear. Onze missie is elke vrouw de ultieme persoonlijke paskamerervaring bieden. Onze langetermijnstrategie is gebaseerd op het bouwen van merken rond de Lingerie Styling paskamerfilosofie, die pasvorm, stijl en mode samenbrengt. We werken wereldwijd samen met 5.000 multimerk lingeriewinkels, zowel online als offline, met een sterke focus op kernmarkten Europa en Noord-Amerika. Ons eigen retailkanaal runnen we onder de labels Rigby & Peller, Lincherie en Private Shop. Deze winkels zijn schoolvoorbeelden op het vlak van de Lingerie Styling paskamerservice. Van de Velde is genoteerd op Euronext Brussel. 

Gerelateerde berichten 

© 2023 DIVIDENDNIEUWS.BE