Jensen Group betaalt ook in 2020 een dividend van 1 euro | DIVIDENDNIEUWS BELGIË

donderdag 12 maart 2020

Jensen Group betaalt ook in 2020 een dividend van 1 euroAandeel Jensen Group dividend 2019Het Belgische aandeel Jensen Group, gespecialiseerd in industriële wasinstallaties, betaalt ook over boekjaar 2019 een dividend van 1 euro per aandeel uit.

Het is daarmee het derde jaar op rij dat deze smallcap een dividend van €1,00 per aandeel betaalt. Het dividendrendement is 3,5%.

Ook vorig jaar keerde Jensen een dividend van bruto €1,00 per aandeel uit. De laatste keer dat het dividend werd verhoogd door het Belgische bedrijf was twee jaar geleden, toen de uitkering van €0,25 naar €1,00 ging.

De Raad stelt aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders voor om een dividend van 1,00 euro per aandeel goed te keuren. - bron: persbericht Jensen

Bij een huidige beurskoers van €24,20 is het geschatte dividendrendement voor Jensen Group 3,5%. Alleen vandaag al daalde de beurskoers met maar liefst 16,6%. Een ex-coupon datum is nog niet bekend. Vorig jaar werd het dividend op 31 mei 2019 betaald en was de ex-coupon datum 29 mei 2019.

Het aandeel Jensen Group daalt in 2020 inmiddels ruim 30%. Daarvan werd deze week een belangrijk deel gerealiseerd. Volgens onze informatie is er momenteel één analist die het aandeel Jensen Group volgt met een advies 'buy'. Het koersdoel van deze analist is €39,50 wat maar liefst 63% boven het huidige niveau ligt.

De JENSEN-GROUP assisteert de wasserij-industrie wereldwijd bij het leveren van rendabele en kwalitatief hoogstaande oplossingen. Wij zijn de bevoorrechte leverancier in de wasserij-industrie omdat we onze uitgebreide kennis van de wasserijwereld gebruiken om duurzame machines, systemen en geïntegreerde totaaloplossingen te ontwikkelen en te leveren. Wij blijven groeien door ons aanbod steeds opnieuw uit te breiden met milieuvriendelijke en nieuwe producten en diensten die tegemoet komen aan specifieke klantenbehoeften. Ons succes is het resultaat van onze globale kennis in combinatie met onze lokale aanwezigheid. De JENSEN-GROUP heeft vestigingen in 23 landen en een distributienet in meer dan 50 landen. Wereldwijd stelt de JENSEN-GROUP ongeveer 1.660 mensen tewerk.   

Gerelateerde berichten 

© 2023 DIVIDENDNIEUWS.BE