Shurgard Self Storage betaalt €0,45 interim dividend in 2019 | DIVIDENDNIEUWS BELGIË

maandag 16 september 2019

Shurgard Self Storage betaalt €0,45 interim dividend in 2019Shurgard Self Storage SA zal een allereerste interim dividend van 45 eurocent per aandeel uitkeren. Vorig jaar keerde de aanbieder van zelfopslagboxen nog een slotdividend van 22 cent aan.

Het is voor Shurgard een flinke verhoging ten opzichte van vorig jaar, toen het bedrijf naar de beurs ging. Destijds werd een initieel dividend van €0,22 per aandeel uitgekeerd.

Nu dus volgt een eerste interim dividend van €0,45, wat bij een beurskoers van €28,20 een dividendrendement van 1,6% geeft. Hoeveel het uiteindelijke dividendrendement is zal natuurlijk afhangen van het slotdividend dat Shurgard rond september zal aankondigen. Normaal gesproken is het slotdividend hoger dan het interim dividend, dus wat dat betreft zal het dividendrendement nog aanzienlijk hoger uitvallen.

De ex-coupon datum voor het interim dividend is 1 oktober 2019 met een betaalbaarstelling twee dagen later op 3 oktober.

Shurgard Self Storage is Europa's grootste aanbieder van zelfopslagboxen met 232 vestigingen in 7 landen: Nederland, Frankrijk, Zweden, het Verenigd Koninkrijk, België, Duitsland en Denemarken. Shurgard heeft sinds de beursgang op 15 oktober 2018 een notering aan Euronext Brussel met het tickersymbool SHUR.

Gerelateerde berichten 

© 2023 DIVIDENDNIEUWS.BE