Deze vijf Belgische aandelen noteren ex-coupon in juli 2018 | DIVIDENDNIEUWS BELGIË

zondag 1 juli 2018

Deze vijf Belgische aandelen noteren ex-coupon in juli 2018
Floridienne ex-coupon 2018
Floridienne noteert op 17 juli 2018 ex-coupon
Het dividendseizoen in Europa is natuurlijk al voor het belangrijkste deel voorbij, maar toch zijn er een aantal aandelen die nog ex-coupon noteren deze zomer.

Op de beurs in Brussel zijn er in de maand juli nog minimaal vijf aandelen die ex-coupon noteren. We zetten deze voor u op een rijtje.

Het grootste deel van de Belgische aandelen noteerde in april, mei en juni ex-coupon. Op deze website vindt u het actuele ex-coupon overzicht dat we wekelijks bijwerken zodra er nieuwe informatie bekend is.

Met name in de maand mei was het zeer druk met het grootste deel van de in België genoteerde aandelen die ex-coupon noteerde. Ook in Nederland gingen de meeste beursgenoteerde bedrijven in mei 2018 ex-dividend.

AANDELEN BELGIË EX-COUPON JULI 2018
In de maand juli zijn er volgens onze informatie nog ten minste vijf Belgische aandelen die ex-dividend, of liever ex-coupon noteren. Achtereenvolgens gaat het om GIMV, Moury Construct, Sipef, Floridienne en Retail Estates.

Belgie aandelen ex-coupon juli 2018
Gimv is één van de Belgische aandelen die ex-dividend noteert in juli (KLIK VOOR GROTER)
Eén van de aandelen die nog ex-coupon zal noteren in juli 2018 is Floridienne. Het Belgische bedrijf dat zich bezighoudt met de sectoren chemie, gastronomie en life sciences zal een bruto dividend van €2,10 per aandeel uitkeren, wat een geschat dividendrendement van ongeveer 1,1% oplevert.

Investeringsmaatschappij GIMV betaalt in 2018 opnieuw een dividend van €2,50 per aandeel bruto en biedt een dividendrendement van 5%. Op 4 juli wordt het dividend uitgekeerd met een ex-coupon datum van 2 juli.

Ook vastgoedonderneming Retail Estates betaalt een relatief hoog dividend met een geschat dividendrendement van 4,7%. Econocom tot slot betaalt in 2018 twaalf procent meer dividend en zal op 30 juli 2017 als laatste Belgische aandeel deze maand ex-coupon noteren.

Gerelateerde berichtenGratis nieuwsbrief

 

© 2023 DIVIDENDNIEUWS.BE