Gimv keert €2,45 brutodividend uit over 2015 | DIVIDENDNIEUWS BELGIË

donderdag 19 mei 2016

Gimv keert €2,45 brutodividend uit over 2015Investeerder Gimv zal net als vorig jaar een dividend van €2,45 bruto per aandeel uitkeren.

Het management spreekt van een stabiel dividend over het boekjaar 2015-2016, wat netto neerkomt op een uitkering van €1,79 per aandeel.

De voorbije jaren keerde Gimv, dat momenteel investeert in 54 innovatieve bedrijven met een sterk groeipotentieel, goed voor €1,8 miljard aan activa onder beheer, telkens een dividend van €2,45 bruto uit.

Het geschatte dividendrendement is 5% op basis van de bruto uitkering. Op 27 juni 2016 gaat het aandeel Gimv ex-dividend.

Gimv is een Europese investeringsmaatschappij gespecialiseerd in private equity en venture capital. 
Als erkende marktleider in geselecteerde investeringsplatformen investeert Gimv in ondernemende en innovatieve bedrijven met een sterk groeipotentieel en begeleidt ze in hun transformatie tot marktleiders. De vier investeringsplatformen zijn: Connected Consumer, Health & Care, Smart industries en Sustainable cities. Elk van deze platformen wordt ondersteund/gestuurd door een ervaren en toegewijd team in de thuismarkten van Gimv – de Benelux, Frankrijk en Duitsland – en kan rekenen op een uitgebreid internationaal netwerk van deskundigen.

Gerelateerde berichtenGratis nieuwsbrief

 

© 2023 DIVIDENDNIEUWS.BE