EVS Broadcast betaalt slotdividend €0,50 over 2015 | DIVIDENDNIEUWS BELGIË

zaterdag 16 april 2016

EVS Broadcast betaalt slotdividend €0,50 over 2015EVS Broadcast Equipment zal een slotdividend van 50 cent bruto uitkeren over het jaar 2015.

Dat is een halvering ten opzichte van vorig jaar toen EVS Broadcast Equipment nog een slotdividend van €1 bruto betaalde.

Eerder werd het interim dividend al met 50% verlaagd tot 50 cent, nu dus gevolgd door een slotdividend van eveneens €0,50 bruto.

Het nieuwe jaarlijkse brutodividend resulteert in een dividendrendement van 3,3% voor EVS Broadcast, dat op 24 mei 2015 ex-dividend gaat.

EVS levert betrouwbare en innovatieve technologie voor de productie van live, verrijkte tv-programma's, waardoor klanten efficiënter kunnen werken en hun inkomsten kunnen verhogen. De toonaangevende broadcast- en mediaproductiesystemen worden gebruikt door omroeporganisaties, productiebedrijven, post-productiebedrijven, filmstudio's, contenteigenaren en archiefbibliotheken in de hele wereld. EVS bedient vier kernmarkten - Sports, Entertainment, News en Media. EVS is opgericht in 1994. Het innovatieve Live Slow Motion-systeem was een revolutie voor live uitzendingen. De betrouwbare en geïntegreerde bandloze oplossingen, gebaseerd op de toonaangevende XT-server, worden nu overal gebruikt om wereldwijd live producties te leveren. Tegenwoordig blijft EVS praktische innovaties ontwikkelen, zoals het C-Cast second-screen delivery platform, om klanten te helpen om de waarde van hun mediacontent te maximaliseren. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in België. EVS heeft kantoren in Europa, het Midden-Oosten, de Aziatisch-Pacifieke regio en Noord- en Zuid-Amerika. Ongeveer 500 EVS-professionals vanuit 20 kantoren verkopen de producten in meer dan 100 landen en zorgen wereldwijd voor customersupport. 

Gerelateerde berichtenGratis nieuwsbrief

 

© 2023 DIVIDENDNIEUWS.BE