Deze Belgische aandelen noteren ex-coupon in april 2021 | DIVIDENDNIEUWS BELGIË

woensdag 21 april 2021

Deze Belgische aandelen noteren ex-coupon in april 2021ex coupon overzicht aandelen belgie 2021
UCB en WDP noteren ex-dividend in april 
In België zullen de meeste beursgenoteerde bedrijven ex-coupon noteren in de maanden april en mei 2021. 

De komende weken is het heel druk met verschillende firma's die ex-coupon noteren aan Euronext Brussels, waaronder in de maand april nog Wereldhave Belgium, Atenor, Belreca, Proxiumus, WDP en UCB.

De dividendkalender op dividendnieuws.be is inmiddels goed gevuld nadat de dividenden van nagenoeg alle Belgische aandelen voor boekjaar 2020 bekend zijn. Een aantal aandelen in België noteerde in april 2021 inmiddels al ex-coupon, waaronder vandaag, op 20 april, bijvoorbeeld Immobel.

Compagnie Immobiliere de Belgique SA (Immobel) verhoogt in 2021 voor het vierde jaar op rij het dividend. Het Belgische vastgoedaandeel biedt ruim 4% dividendrendement.

EX-COUPON IN BELGIE APRIL 2021
Na Immobel, dat zo'n beetje als eerste bedrijf ex-coupon noteert in Brussel, zullen nog veel meer Belgische bedrijven volgen. We laten hieronder alleen de aandelen zien die in april, dus volgende week, ex-coupon noteren. Daaronder bevinden zich grote namen als Proximus, WDP en UCB.

ex-coupon overzicht april 2021 aandelen België
Deze Belgische aandelen gaan in april 2021 nog ex-dividend
Op deze website kunt u uiteraard dagelijks de nieuwste dividendberichten teruglezen met alle ex-coupon datums in de dividendkalender van dividendnieuws.be.

Zoals eerder al aangegeven zal Proximus dit jaar een lager slotdividend van €0,70 per aandeel uitkeren. Het totale dividend over boekjaar 2020 komt uit op €1,20 en geeft een hoog dividendrendement van 6,4%.

Het Belgische logistiek vastgoed aandeel WDP (Warehouses De Pauw) zal in 2021 een dividend van €0,80 bruto per aandeel uitkeren. WDP wil ook in 2022 een hoger dividend uitkeren, zo liet het vastgoedfonds eerder al weten.

Het aan Euronext Brussels genoteerde Belgische biofarmaceutische bedrijf UCB SA verhoogt het dividend in 2021 met 2,4% naar 1,27 euro bruto per aandeel. UCB biedt momenteel een dividendrendement van 1,6% en zal dus op 30 april 2021 ex-coupon noteren.

Voor de volledige dividendagenda van België verwijzen wij u naar de dividendkalender op deze website. Bekijk hier de ex-dividend agenda voor Nederland en lees hier welke Franse aandelen de komende weken ex-coupon noteren.

Gerelateerde berichtenGratis nieuwsbrief

 

© 2023 DIVIDENDNIEUWS.BE