Resilux verhoogt dividend in 2019 met 50% | DIVIDENDNIEUWS BELGIË

vrijdag 8 maart 2019

Resilux verhoogt dividend in 2019 met 50%Het Belgische aandeel Resilux NV zal over 2018 een fors hoger dividend van 3 euro uitkeren.

Dat is een verhoging van liefst 50 procent ten opzichte van vorig jaar, toen €2 per aandeel werd betaald.

Smallcap Resilux, producent van PET-flessen voor onder meer frisdranken en schoonmaakmiddelen, betaalt in 2019 een dividend van €3,00 per aandeel bruto aan zijn aandeelhouders.

Het netto-dividend komt dit jaar zodoende uit op €2,10 per aandeel. Een ex-coupon datum is nog niet bekend gemaakt door Resilux.

Bij een huidige beurskoers van €151 komt het geschatte bruto dividendrendement voor Resilux uit op 2%. Dit jaar doet het aandeel het uitstekend op de beurs in Brussel met een koerswinst van ruim 25%.

Resilux NV is gespecialiseerd in de productie en verkoop van PET preforms en flessen. Deze preforms en flessen worden gebruikt voor het verpakken van waters, frisdranken, eetbare oliën, ketchup, detergenten, melk, bier, wijn, fruitsappen en andere toepassingen.Resilux heeft sinds 1997 een beursnotering. Het van origine familiaal bedrijf heeft productie-eenheden in België, Spanje, Griekenland, Rusland, Zwitserland, Hongarije, de Verenigde Staten en Servië.

Gerelateerde berichten 

© 2023 DIVIDENDNIEUWS.BE