Proximus keert ook in 2017 slotdividend €1 uit | DIVIDENDNIEUWS BELGIË

zaterdag 4 maart 2017

Proximus keert ook in 2017 slotdividend €1 uitNet als vorig jaar zal telecombedrijf Proximus een dividend van bruto 1 euro per aandeel uitkeren.

Het is daarmee het derde jaar op rij dat Proximus een afsluitend dividend van 1 euro uitkeert. Eerder werd al, net als in het voorliggende jaar, een interim dividend van 50 cent bruto uitgekeerd.

Op basis van een jaarlijks dividend van bruto €1,50 per aandeel heeft Proximus nu een geschat dividendrendement van 5,2%. De ex-dividend datum voor het slotdividend is 27 april met een betaalbaarstelling op 28 april 2017.

Het aandeel Proximus wint dit jaar 5%. Analisten zijn verdeeld met 6 keer kopen, 8 keer houden en 10 keer verkopen. Het gemiddelde koersdoel van €27,88 ligt lager dan het huidige koersniveau.

Proximus is een telecommunicatie- en ICT-bedrijf met activiteiten in België en op de internationale markten, dat diensten verstrekt aan consumenten, bedrijven en de publieke sector. Via merken Proximus en Scarlet is het bedrijf de voornaamste Belgische leverancier van telefonie-, internet-, televisie- en netwerk-gebaseerde ICT-diensten.

Gerelateerde berichtenGratis nieuwsbrief

 

© 2023 DIVIDENDNIEUWS.BE