Voorlopige ex-dividend kalender 2021 aandelen België | DIVIDENDNIEUWS BELGIË

donderdag 18 februari 2021

Voorlopige ex-dividend kalender 2021 aandelen Belgiëex-coupon kalender aandelen belgie 2021
Het jaar 2021 is nochtans goed onderweg op Euronext Brussels met gaande weg al een flink aantal beursgenoteerde effecten die het dividend hebben bekend gemaakt.

Dividendnieuws.be maakt een overzicht van de ex-coupons die we de komende periode in 2021 kunnen ontvangen.

Onder meer van WDP, Telenet en Melexis weten we al wanneer het dividend wordt betaald.

Via de dividendkalender op deze website blijft u dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws omtrent het dividend van in Brussel genoteerde aandelen. De agenda wordt bijgewerkt zodra er nieuwe informatie beschikbaar is.

Momenteel rapporteren veel Belgische aandelen nog hun jaarcijfers en dus is de dividendkalender 2021 nog verre van compleet. Echter zijn er inmiddels al veel beursgenoteerde firma's die het dividend hebben bekend gemaakt, waaronder Aperam, Wereldhave Belgium, Belreca, WDP, Telenet, Befimmo, Intervest Offices & Warehouses, Melexis, Leasinvest en eerder reeds Xior Student Housing en Orange Belgium.

Ex-coupon overzicht aandelen Belgie 2021
Het voorlopige ex-coupon lijstje voor België in 2021 (klik voor grotere afbeelding)

Het bovenstaande overzicht zal de komende weken nog veel groter worden als ook andere aandelen met jaarcijfers komen in Brussel. De voorlopig meest bekende namen zijn natuurlijk logistiek vastgoedbedrijf WDP, dat ook in 2021 weer het dividend verhoogt, semiconductorpareltje Melexis, dat na vorig jaar weer een dividend track record probeert op te bouwen en Telenet, dat zoals altijd weer een hoog dividend zal uitkeren.

  • Het Belgische telecom- en kabelbedrijf Telenet Group Holding wil een dividend van €1,375 bruto uitkeren als slotdividend in 2021
  • Het Belgische semiconductorbedrijf Melexis wil net als in 2020 ook dit jaar weer een slotdividend van €0,90 bruto per aandeel uitkeren. Vorig jaar werd het slotdividend later geannuleerd vanwege COVID-19.
  • Het Belgische logistiek vastgoed aandeel WDP (Warehouses De Pauw) wil ook in 2022 een hoger dividend uitkeren.
De actuele dividendkalender voor België kunt u ook makkelijk raadplegen via de menubalk boven uw beeldscherm. 


Gerelateerde berichtenGratis nieuwsbrief

 

© 2023 DIVIDENDNIEUWS.BE