Proximus betaalt ook in 2018 interim dividend €0,50 | DIVIDENDNIEUWS BELGIË

dinsdag 20 november 2018

Proximus betaalt ook in 2018 interim dividend €0,50Aandeel Proximus Belgie dividend 2018
Net als vorig jaar zal het Belgische telecombedrijf Proximus opnieuw een dividend van 50 eurocent bruto uitkeren als interim betaling.

Daarmee blijft de uitkering net als de voorgaande jaren onveranderd. In april betaalde Proximus reeds een slotdividend van 100 eurocent bruto.

Bij een beurskoers van 23 euro komt het geschatte dividendrendement op jaarbasis voor Proximus zodoende uit op 6,5% bruto.

Het interim dividend van €0,50 (waarvan netto 35 cent over blijft) zal op 7 december betaalbaar gesteld worden aan de aandeelhouders met als ex-coupon datum 5 december 2018.

Het aandeel Proximus verliest op de beurs in Brussel 16% dit jaar. Analisten oordelen verdeeld over dit Belgische telecombedrijf met een gemiddelde aanbeveling ‘houden’. Tegenover vijf keer ‘kopen’ staan 16 ‘houden’ adviezen en twee keer ‘verkopen’.

BEKIJK HIER DE EX-DIVIDEND AGENDA VOOR NEDERLAND

Proximus is een telecommunicatie- en ICT-bedrijf met activiteiten in België en op de internationale markten, dat diensten verstrekt aan consumenten, bedrijven en de publieke sector. Via onze merken Proximus en Scarlet zijn wij de voornaamste Belgische leverancier van telefonie-, internet-, televisie- en netwerk-gebaseerde ICT-diensten. 

Gerelateerde berichten 

© 2023 DIVIDENDNIEUWS.BE